Overige-diensten_menu
Ons vastnummer0183-441288
Ons mobielnummer06-55784229

Overige diensten

Naast mesthandel, mesttransport en mestverwerking kent Cor van der Spek Mesthandel en Transport VOF een aantal andere activiteiten waar zij zich mee bezighouden.

Mestzakverhuur

Voor het creëren van een tijdelijke mestbuffer is het opslaan van mest in een mestzak de oplossing. Deze kunnen wij bij u neerleggen voor het sleepslangen. Het voordeel is dat de bemester niet hoeft te wachten en aan de aanvoerkant is er ruimte om aan te voeren.  Deze mestzakken zijn bij ons te huur met een inhoud van 200-250 m3. Bent u op zoek naar een mestzak als buffer, dan maken wij graag een mooie prijs op maat voor u.

Milieucalamiteiten

Cor van der Spek Mesthandel en Transport VOF wordt regelmatig ingezet tijdens milieucalamiteiten. Wij zijn in het bezit van een VIHB-nummer, waardoor wij afvalstoffen mogen vervoeren. Sloten schoonmaken en vuil afvoeren na een brand of silolekkage wordt door ons uiterst zorgvuldig gedaan. Tevens zijn we in het bezit van VCA*-certificaat.

Transport schuifzeiltrailer

Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u het stukgoedtransport regelt? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van transport met een schuifzeiltrailer bij Cor van der Spek Mesthandel en Transport VOF.

Losgestort vervoer

Voor losgestorte producten hebben wij 2 walkingfloortrailers met een inhoud van 91 M3.