Cor_menu
Ons vastnummer0183-441288
Ons mobielnummer06-55784229

Over ons

Cor van der Spek Mesthandel en Transport VOF is ontstaan in 2007. Cor van der Spek heeft in dat jaar, samen met zijn vrouw Astrid, de activiteiten van Mesthandel en Transport E. van Vugt uit Zuilichem overgenomen. Cor was al jaren werkzaam bij E. van Vugt en werd in 2002 zelfs medevennoot. De overname was daarom voor velen geen verrassing.

Kwaliteit

Wij houden ons voornamelijk bezig met handel en transport van alle dierlijke mest. Een groot gedeelte doen wij zelf, maar wij maken ook gebruik van de diensten van plaatselijke loonwerkers. Die loonwerkers kennen wij zo goed en wij weten dat zij de kwaliteit leveren waar wij voor staan.

Diensten

De afzet van de mest gebeurt door het hele land. Voor de mestafzet in de provincie Zeeland en de Zuid-Hollandse Eilanden werken wij samen met van Iperen BV uit Westmaas. Naast de mesthandel en het mesttransport verzorgen wij ook losgestort vervoer met walkingfloortrailers, verhuren wij winbags en verzorgen wij transport met schuifzeiltrailers.

Waarden

Belangrijke waarden van het mesthandel en transportbedrijf zijn betrouwbaarheid en eerlijkheid. Iedereen die zaken doet of gaat doen met Cor van der Spek maakt kennis met deze waarden. Afspraken nakomen, ook in hectische tijden, is binnen dit bedrijf vanzelfsprekend. Wat we regelen, regelen we goed, anders regelen we het niet.

 

Neem contact op en maak kennis met de dienstverlening van Cor van der Spek Mesthandel en Transport VOF.