Mesthandel-new_menu
Ons vastnummer0183-441288
Ons mobielnummer06-55784229

Mesthandel

Niet alleen de handel, maar ook de bemiddeling in alle dierlijke meststoffen regelt Cor van der Spek Mesthandel en Transport VOF. Zowel afvoer van de mest voor de veehouder als de aanvoer van de mest voor de akkerbouwer behoren tot de mogelijkheden. Van levering aan de kopakker tot en met het hele traject van aanwending.

Mestadministratie

Als onderdeel van de mesthandel wordt ook de volledige mestadministratie geregeld. Denk aan het nemen van monsters, indienen bij het lab en het regelen van vervoersbewijzen. Voor een snelle en efficiënte afwikkeling van de mestadministratie, wordt gewerkt met TIS, een transport informatiesysteem, speciaal ontwikkeld voor mesthandel- en transportbedrijven.

Afgelopen jaar zijn wij, als één van de eerste bedrijven in Nederland, overgeschakeld op elektronische vervoersbewijzen (eVDM). We gebruiken nu geen papieren mestbonnen meer, die vaak onleesbaar zijn of kwijtraken. De vervoersbewijzen worden nu periodiek naar u toegemaild. Ook is nu veel eenvoudiger om u, als u een vervoersbewijs mist of kwijtgeraakt bent, deze naar u toe te mailen, omdat ze nog jaren in de Cloud bewaard blijven.