Nieuws_menu
Ons vastnummer0183-441288
Ons mobielnummer06-55784229

VACATURE:

Wij zijn op zoek naar een chauffeur in het tanktransport en/of walkingfloortransport

Je komt te werken bij gezellig handels en transportbedrijf met 6 trekkers en diverse opleggers en een aantal charters.

Je werkzaamheden zullen hoofdzakelijk bestaan uit het vervoeren van drijfmest, slib en andere vloeibare restproducten. Je doet dit met een trekker/tankoplegger combinatie.

Onze klanten zijn voornamelijk veehouders, akkerbouwers en loonwerkers. Je haalt de mest op bij veehouders en brengt die bij akkerbouwers. Dit kan zijn dat je in een opslagsilo lost of direct aan het land. De ene dag ben je alleen op pad, terwijl het een dag later kan zijn dat je in een team zit met nog 5 of 6 collega’s op hetzelfde project. Onze werkzaamheden vinden hoofdzakelijk in Nederland plaats, al kan het best wel voorkomen dat je een keer een rit naar Duitsland of België hebt. Over het algemeen ben je iedere avond thuis, maar hou er rekening mee dat je ongeveer 1 keer in de maand een keer onderweg moet overstaan.

Tussendoor en buiten het drijfmestseizoen zal je regelmatig met een walkingfloortrailer op pad gaan. Je vervoert dan vaste mest, compost of voedergewassen zoals mais, gras of hooi.

Als het rustig is doen we zelf wat klein onderhoud aan het materiaal. Je bent dan, samen met je collega’s een dag in de loods.

We gaan er van uit dat je rijbewijs B/C/E met code 95 hebt.

Je wordt uitbetaald conform de CAO beroepsgoederenvervoer. Vakanties en vrije dagen kan je in overleg opnemen.

We bieden je ieder jaar een cursus aan om 7 punten te halen voor je bijscholing in het kader van code 95

Heb je interesse of wil je meer informatie over deze baan bel gerust naar Cor van der Spek (06-55784229) of mail naar cor@corvanderspek.nl

« Terug naar het nieuwsoverzicht